Download Shfleto – Filma me titra shqip  App Android 2018

Download Shfleto – Filma me titra shqip App Android 2018

4.9 (10,330)Apps, Entertainmentby

Shfleto - Filma me titra shqip Detail

App Name Shfleto - Filma me titra shqip
Package Name com.shfletofilma
Version
Rating 4.9 ( 10,330 )
Size 26.6 MB
Requirement Android 4.1 and up
Updated 2017-07-02
Installs 100,000 - 500,000
Developer

Tags: , , , ,

What Is Shfleto - Filma me titra shqip App

ShareTo Your Friend

Ky aplikacion ju mundëson ti shfletonifaqet që ofrojn filma me titra shqip, dhe ti shikoni me kualitet tëlartë.

Shfleto është aplikacion i avancuar me disa karakteristika tëveçanta:

•  Shikoni dhe shkarkoni çdo film dhe serial nga secila faqe.
•  Pa reklama të mërzitshme.
•  Shpejtësi shumë e mirë.

Për të shikuar filmat ju nevojitet një Video Player. Ne jurekomandojm Mx Player.
Për të shkarkuar filmat ju nevojitet një Download Manager.Ne ju rekomandojm Advanced Download Manager.

Linqet:
MX Player:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad
ADM: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm

Ofrohen edhe filma te dubluar me titra shqip.

Nëse ju pëlqen aplikacioni mos harroni ta vlerësoni me 5 yje nëPlay Store dhe ta shpërndani me shokët. Ju faleminderit.

Important: Shfleto is a web browser, for more detailssee About Us section on the app.

Similar with Shfleto - Filma me titra shqip

Download La Chopi – La Compra Venta de Cuba en tu bolsillo 1.13 App Android 2018

La Chopi – La Compra Venta de Cuba en tu bolsillo 1.13

Version 1.13

Developer Islabits

Uploaded January 01, 2018 05:39

Filesize 3.6 MB

Download Watch NFL Network  App Android 2018

Watch NFL Network

Version

Developer

Uploaded July 04, 2018 22:45

Filesize 33.2 MB

Download busuu – Easy Language Learning  App Android 2018

busuu - Easy Language Learning

Version

Developer

Uploaded April 27, 2018 12:39

Filesize 21.2 MB

Download اقوال شعراء 2.2 App Android 2018

اقوال شعراء 2.2

Version 2.2

Developer the king1

Uploaded January 02, 2018 10:24

Filesize

Download درمانه 1.3.09 App Android 2018

درمانه 1.3.09

Version 1.3.09

Developer Darmaneh

Uploaded January 03, 2018 11:52

Filesize

Download NHK Japanese – Easy Learner  App Android 2018

NHK Japanese - Easy Learner

Version

Developer

Uploaded April 27, 2018 20:00

Filesize 8.5 MB

Download Romantic Love Wallpapers 1.0 App Android 2018

Romantic Love Wallpapers 1.0

Version 1.0

Developer Nishu Infoway

Uploaded January 09, 2018 02:21

Filesize 23.8 MB

Download DigDeep Image Recovery  App Android 2018

DigDeep Image Recovery

Version

Developer

Uploaded July 03, 2018 16:48

Filesize 2.7 MB

Download PTV Sports Live HD – FREE Streaming  App Android 2018

PTV Sports Live HD - FREE Streaming

Version

Developer

Uploaded July 03, 2018 22:42

Filesize 9.8 MB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *