Download Shfleto – Filma me titra shqip  App Android 2018

Download Shfleto – Filma me titra shqip App Android 2018

4.9 (10,330)Apps, Entertainmentby

Shfleto - Filma me titra shqip Detail

App Name Shfleto - Filma me titra shqip
Package Name com.shfletofilma
Version
Rating 4.9 ( 10,330 )
Size 26.6 MB
Requirement Android 4.1 and up
Updated 2017-07-02
Installs 100,000 - 500,000
Developer

Tags: , , , ,

What Is Shfleto - Filma me titra shqip App

ShareTo Your Friend

Ky aplikacion ju mundëson ti shfletonifaqet që ofrojn filma me titra shqip, dhe ti shikoni me kualitet tëlartë.

Shfleto është aplikacion i avancuar me disa karakteristika tëveçanta:

•  Shikoni dhe shkarkoni çdo film dhe serial nga secila faqe.
•  Pa reklama të mërzitshme.
•  Shpejtësi shumë e mirë.

Për të shikuar filmat ju nevojitet një Video Player. Ne jurekomandojm Mx Player.
Për të shkarkuar filmat ju nevojitet një Download Manager.Ne ju rekomandojm Advanced Download Manager.

Linqet:
MX Player:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad
ADM: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm

Ofrohen edhe filma te dubluar me titra shqip.

Nëse ju pëlqen aplikacioni mos harroni ta vlerësoni me 5 yje nëPlay Store dhe ta shpërndani me shokët. Ju faleminderit.

Important: Shfleto is a web browser, for more detailssee About Us section on the app.

Similar with Shfleto - Filma me titra shqip

Download FotMob  App Android 2018

FotMob

Version

Developer NorApps AS

Uploaded January 01, 2018 22:36

Filesize 17.9 MB

Download Guide for The Simpsons Tapped 1.0 App Android 2018

Guide for The Simpsons Tapped 1.0

Version 1.0

Developer Umer Tofique

Uploaded February 22, 2018 23:36

Filesize

Download Yoga VPN – Free Unlimited & Secure Proxy & Unblock 4.0.017 App Android 2018

Yoga VPN - Free Unlimited & Secure Proxy & Unblock 4.0.017

Version 4.0.017

Developer Sarah Hawken

Uploaded January 04, 2018 03:21

Filesize 10.1 MB

Download English Speaking Practice  App Android 2018

English Speaking Practice

Version

Developer

Uploaded May 01, 2018 23:21

Filesize 24.2 MB

Download AlAdwaa QR Reader  App Android 2018

AlAdwaa QR Reader

Version

Developer

Uploaded April 27, 2018 07:25

Filesize 640.8 KB

Download Learn English. Speak English  App Android 2018

Learn English. Speak English

Version

Developer

Uploaded April 28, 2018 06:57

Filesize 34.2 MB

Download Happy Daycare Stories – School playhouse baby care  App Android 2018

Happy Daycare Stories - School playhouse baby care

Version

Developer

Uploaded April 27, 2018 15:54

Filesize 35.9 MB

Download Cheats Tips For Sword Of Chaos 1.0.0 App Android 2018

Cheats Tips For Sword Of Chaos 1.0.0

Version 1.0.0

Developer pinksertipser

Uploaded January 20, 2018 07:26

Filesize

Download Learn languages Free – Mondly  App Android 2018

Learn languages Free - Mondly

Version

Developer ATi Studios

Uploaded December 31, 2017 20:15

Filesize 34.1 MB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *